Cine suntem


CINE ESTE PLAYSCAPE?

Suntem Elena si Iulia, femei, sotii si, nu in ultimul rand, mame. Istoria noastra impreuna este una foarte frumoasa intrucat am copilarit impreuna. In urma cu mai bine de 25 de ani ne intalneam pentru prima data si legam o prietenie pe viata. Ani de-a randul am invatat si am crescut impreuna, am fost un exemplu una pentru cealalta. Ne amintim cu nostalgie de copilaria noastra cand nu aveam prea multe jucarii, dar asta nu ne impiedica sa fim creative si sa ne jucam cu ce gaseam in jurul nostru.

Ideea de a crea PlayScape a venit in momentul in care am cautat pentru copiii nostri jucarii si haine din materiale naturale, organice si cat mai simple. Playscape isi propune sa aduca pe piata din Romania jucarii si haine lucrate manual cu multa dragoste, rezistente in timp, din materiale naturale si sigure pentru copiii nostri.

Cuvintele care stau la baza conceptului Playscape sunt Natural, Simplu, Libertate si Creativitate. Ce poate fi mai frumos decat sa cresti liber in natura si sa descoperi lumea din jurul tau prin joaca?

Bun venit in lumea Playscape!

PLAYSCAPE este distribuitor unic in Romania al produselor JAQ JAQ BIRD®

CINE ESTE JAQ JAQ?

Jaq Jaq este o pasăre mică și neobisnuita. Cantarind cat 3 mere si inalta cat 2 pere, Jaq Jaq adora si este inspirata de lumea inconjuratoare. Pentru Jaq Jaq, natura și arta merg mână în mână. Indiferent dacă Jaq Jaq se ridică deasupra unui câmp de nuferi sau privește spre calea Lactee, este inspirata de lucrarea delicată a naturii. Curiozitatea o poarta constant spre noi aventuri și nu este niciodată too cool for school!